Over I.R.S-Btech - de specialist in EPDM

Over I.R.S-Btech EPDM

I.R.S-Btech heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM voor dak- en waterdichtingen. Als marktleider in België is I.R.S-Btech uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers, en gerenommeerd voor zijn totaalservice. Dankzij de 45 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft I.R.S-Btech een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber. Jaarlijks zet I.R.S-Btech  ± 5 miljoen m² dakbedekking op de Europese markt.

I.R.S-Btech promoot en verdeelt bouwspecialiteiten van Europese marktleiders en diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten naar professionele handelaars in Europa. Door haar vertrouwensrelatie met partners-producenten, kan I.R.S-Btech een ruim assortiment bouwspecialiteiten aanbieden: van isolatie, dakproducten, PVC tot binnen- en buitenafwerking. Dankzij de opslagcapaciteit, het grote aanbod stockproducten en de logistieke ondersteuning worden klanten snel beleverd. Het verkoopsteam wordt continu bijgeschoold waardoor ze dagelijks klaar staan met advies en informatie over het productassortiment.

I.R.S-Btech werd in 1982 opgericht (oorspronkelijke naam Rubitec) door ir. Harry Steenbrugghe, als exclusief invoerder van Phoenix dakafdichtingssystemen. I.R.S-Btech heeft meer dan 25 jaar ervaring in technisch hoogwaardige ondersteuning van het product RESITRIX door gepersonaliseerde plaatsingscursussen, bouwtechnisch advies en exclusieve kwaliteitsgaranties.

RESITRIX is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak.

RESITRIX, top in dakafdichting!

Meer over I.R.S-Btech