Bijhorende producten

Wij bieden een breed assortiment aan producten die perfect aansluiten op Resitrix. Van EPDM-stroken tot vloeibare afdichtingsmiddelen en accessoires voor groendaken. Ontdek hoe deze aanvullende producten bijdragen tot duurzaamheid en de prestaties van uw dak verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een naadloze en waterdichte afdichting. 

Wij bieden dit aan via VM Building Solutions.VM Building Solutions

Frankosil® 1K Plus vloeibare waterdichting

Wil je snel en gemakkelijk aansluitingen, detailvormen en oppervlakken afdichten, dan is Frankosil® 1K Plus de ideale oplossing. 

SecurShield HD: coverboard

Om bij renovaties en nieuwbouw het dakvlak te optimaliseren gebruik je SecurShield HD. Als drukvaste plaat is SecurShield HD vormvast en dimensioneel stabiel.

Alutrix® en Aludex dampscherm

Met een dampscherm van Alutrix® en Aludex voorkom je dat warme, vochtige binnenlucht condenseert wanneer het in contact komt met een koudere buitenlaag.

Tradex Wave Loodvervanger

Op zoek naar een geschikte loodvervanger voor gebruik op hellende daken? Met Tradex Wave maak je lood overbodig als waterkering in dakconstructies, dakkapellen, schoorstenen en spouwmuren.

Instant sedum en FlorDepot

Groendaken zijn vegetatiedaken met vetplanten en kruiden. De groendaksystemen FlorDepot en Instant sedum bieden heel wat voordelen.

Geotextiel voor ballast en grind

Geotextile beschermt EPDM-dakafdichting bij ballastdaken met grind of sedum. Een perfect worteldoek voor groendaken dat bovendien perforatie bij grinddaken voorkomt. 

Aquafon regenwaterfilter

Om op een dak met Resitrix® geuren, kleuren en organische stoffen uit het regenwater te filteren, kan je gebruik maken van de Aquafon combi-filter.

XPur'O

Regenwater dat van een plat dak stroomt, kan troebel en vuil zijn. Bovendien kan het slecht ruiken. XPur’O is een biologisch product dat ervoor zorgt dat ook het afgetapte water helder is.

EPDM-stroken

Je gebruikt Hechtprimer FG35 om een goede hechting te garanderen tussen uiteenlopende types ondergrond en de zelfklevende onderlaag.

Resistit® G SK: Zelfklevende EPDM-stroken

De zelfklevende lucht- en waterdichtingsstrook Resistit® G SK is flexibel, snel en makkelijk te plaatsen op zowat alle ondergronden.

Resistit ESK

RESISTIT ESK is een zelfklevende EPDM-strook die bijzonder geschikt is voor de afdichting van ramen, dorpels, goten, gevelelementen, waterkering en dakrandafwerkingen.