Resitrix®, makkelijk te installeren

Resitrix® vereenvoudigt alle dakdetails omdat je slechts één systeem van overlapverbinding en een beperkt aantal accessoires nodig hebt. Je maakt de naadverbinding door middel van lassen met warme lucht. Eens de bitumen uit de naad loopt, heb je een goede verbinding gemaakt en is een directe visuele controle van de kwaliteit mogelijkDe plaatsing gebeurt zonder veel toebehoren of snijafval omdat je overschotten van het membraan kan gebruiken voor de details.  

Brandvrij plaatsen met Resitrix

Brandveilig, zonder vlam op het dak

Resitrix® is vuurvrij verwerkbaar en kan je op meerdere manieren op het dak bevestigen: verlijmd, mechanisch bevestigd of onder ballast. Nadien las je de naden met warme lucht aan elkaar, zonder brander en dus 100% brandveilig. Weerstand Resitrix

Duurzame bescherming dankzij interne bewapening

Resitrix®-membranen bestaan uit een EPDM-toplaag, een glasvezelnet als interne wapening en een  SBS-onderlaag. De interne wapening zorgt voor dimensionele stabiliteit en een hoge ponsweerstand. De hoge elasticiteit zorgt er dan weer voor dat Resitrix® zeer goed bestand is tegen scheuren en perforaties.  

Label Resitrix

25 jaar productgarantie

Op Resitrix® geldt een productgarantie van 25 jaar. Deze productgarantie geldt op Resitrix® die je aankoopt bij een van de Resitrix® Authorized Dealers. Zij verkopen Resitrix® die voldoet aan de voorwaarden voor de productgarantie.  
4 Types Resitrix®

Resitrix® SK Partial Bond

Een partieel zelfklevend membraan dat uiterst geschikt is voor het dakvlak van onbeschermde daken, voor renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting en op PIR- of PUR-isolatie.  

Resitrix® SK W Full Bond

Een zelfklevend en wortelwerend membraan dat ideaal is voor groendaken, maar je gebruikt het ook op onbeschermde daken, in combinatie met andere types en voor het uitvoeren van details. 

Resitrix® CL

Een membraan met een onderlaag in kwartszand, speciaal ontwikkeld voor een gekleefde uitvoering op onder andere isolerende hellingsmortel en solventgevoelige ondergronden zoals EPS. 

Resitrix® MB

Een membraan dat je mechanisch bevestigt of losliggend plaatst met ballast erop zoals grind of tegels op tegeldragers. 


Resitrix® en duurzaamheid

De Resitrix®-membranen hebben een beperkte impact op het milieu en vormen een geschikte oplossing voor duurzame projecten. Waaraan hebben de Resitrix®-membranen dit te danken?