Resitrix® SK Partial Bond

Een partieel zelfklevend membraan dat uiterst geschikt is voor het dakvlak van onbeschermde daken, voor renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting en op PIR- of PUR-isolatie.  

Resitrix® SK W Full Bond

Een zelfklevend en wortelwerend membraan dat ideaal is voor groendaken, maar je gebruikt het ook op onbeschermde daken, in combinatie met andere types en voor het uitvoeren van details. 

Resitrix® CL

Een membraan met een onderlaag in kwartszand, speciaal ontwikkeld voor een gekleefde uitvoering op onder andere isolerende hellingsmortel en solventgevoelige ondergronden zoals EPS. 

Resitrix® MB

Een membraan dat je mechanisch bevestigt of losliggend plaatst met ballast erop zoals grind of tegels op tegeldragers. 


Samenstelling van Resitrix®

Resitrix® biedt een langdurige oplossing voor elk plat dak. De verschillende types zijn stuk voor stuk intern gewapend met glasvezel. De hoge elasticiteit zorgt er dan weer voor dat Resitrix® zeer goed bestand is tegen scheuren en perforaties.

Resitrix® beschikt tevens over een SBS-onderlaag. Dankzij deze SBS-bitumenlaag kan je met warme lucht twee banen perfect aan elkaar lassen tot een naad met een perfecte waterdichtheid. Van zodra bitumen uit de naad vloeit, is de naad altijd en blijvend dicht. De afwerking van de SBS-onderlaag is verschillend voor de vier types Resitrix® in ons aanbod. Daardoor kan je als dakwerker een geschikte oplossing vinden voor specifieke toepassingen.  

Documentatie