EPDM voor goten

Door de combinatie van diverse ondergronden, hoeken en scherpe kanten zijn goten doorgaans moeilijk af te dichten met traditionele dichtingsmembranen. Voor het bekleden van goten zijn onze EPDM-stroken daarom een zeer geschikte oplossing. Het soepele EPDM-membraan is te verkleven op nagenoeg iedere ondergrond.

Waterkering in muren

Net zo goed kan je waterdichtingsfolies toepassen om het doordringen van vocht in muren tegen te gaan. Deze folies zorgen voor een doeltreffende bescherming tegen opstijgend vocht in draagmuren. Ze zijn bovendien soepel en gemakkelijk te verwerken. Het ruwe oppervlak zorgt voor een verbeterde mortelhechting en helpt om het zijwaarts afglijden van het metselwerk te voorkomen.  

Resitrix® SK W Full Bond

Resitrixx® SK W Full Bond is een zelfklevend en wortelwerend membraan dat ideaal is voor groendaken, opstanden en goten.

Resistit G SK

De zelfklevende lucht- en waterdichtingsstrook Resistit G SK is flexibel, snel en makkelijk te plaatsen op zowat alle ondergronden.

EPDM-stroken

EPDM EU- en US-stroken zijn zeer geschikt om naden en aansluitingen water- en luchtdicht te maken bij renovaties en nieuwbouw.