Opleiding vloeibare waterdichting

Praktische opleiding vloeibare waterdichting

Doelgroep:

Dakwerkers die graag hun expertise willen optimaliseren en verbeteren.

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Duur: 1 dag (8:30 tot 16:30)

Locatie: opleidingscentrum Deinze/Ham/Gembloux

Programma:

Deze opleiding is opgedeeld in een korte theoretische uiteenzetting en een praktische oefening waarbij je leert werken met de meest innovatie waterdichte oplossingen: Frankosil.

Onze ervaren intructeurs geven u tijdens deze opleiding de beste tips & tricks mee om een perfecte waterdichting te plaatsen.

Onder hun begeleiding plaats je zelf een volledig vloeibare waterdichting en leer je de voorbehandeling op verschillende oppervlaktes (metalen/EPDM/glas/…).

Maak kennis met de waterdichte oplossingen van VM Building Solutions:

FRANKOSIL 1K PLUS is een 1-component vloeibare kunststof met polyurethaan-hybridetechnologie en is daarmee een uiterst duurzame afdichtingsoplossing voor tal van details. Dankzij de polyestervliesbewapening past het zich aan elke ondergrond aan en hardt het uit tot een volledig aan de ondergrond verkleefde naadloze afdichting. Beschikbaar in twee starterspakketten: een voor de aansluiting op kunststof en een voor de aansluiting op metalen.

Goed om te weten: deze opleiding wordt volledig gratis aangeboden door VM Building Solutions. Het systeem Frankosil zijn exclusief verkrijgbaar bij VM Building solutions. Voor de aankoop van deze producten kan u terecht bij uw vertrouwd verdeelpunt.